• Det är onödigt att frysa!
Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 550:- / Frakt 49:- / Fria byten och returer

Fårskinnstofflor Barn

En handgjord produkt gjord med kärlek och stolthet

I över 40 år har våra egentillverkade fårskinnstofflor sålts på marknader runt om i landet.

Våra barntofflor är av högsta kvalitet och finns i flera olika färger. Välj ett mysiga par för dom allra minsta eller tidlösa toffla för dom lite större


Våra handgjorda fårskinnstofflor:

Oavsett om det är för att köpa ett andra par eller om det är för att överraska någon som står en nära- så har vi funnits där och älskat varje ögonblick.
Nu delar vi med oss av vår passion för högkvalitativa och handgjorda fårskinns-produkter till dig- ifrån bekvämligheten av din egna bostad. 

Vi är säkra på att du kommer att älska våra fårskinnstofflor-därför erbjuder vi 60-dagars öppet köp på alla våra produkter!

Vart kommer fårskinnen ifrån?

Vårt fårskinn som vi syr våra egna tofflor/vantar kommer till största del från Australien. För oss är det viktigt att djuren trivs och mår bra därför köper vi fårskinnen från ett svenskt företag som importerar fårskinnen till Sverige som kräver att deras leverantörer ser till att

1. Fåren skall alltid ha god tillgång på mat och vatten. De skall vistas i en miljö som är naturlig för dem. De skall ha kontinuerlig tillsyn och i övrigt skötas så att djurens hälsa främjas, samt att man undviker onödigt lidande.

2. Man inte tillåter någon uppfödare använder sig av mulesing.

3. Man inte tillåter att djur transporteras på båt.

4. Vid slakt får endast humana och reglerade metoder användas.

Fårskinnet från de produkter som finns under Elpida by Jakobs Handmade är spillbitar som blir över från produktion av andra produkter i Grekland.