• Det är onödigt att frysa!
Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 550:- / Frakt 49:- / Fria byten och returer

Vår historia

Jakob är hjärtat och själen i verksamheten. Yrket lärde han sig i tidig ålder när han som liten pojke jobbade extra i verkstäder. Året 1978 markerade början på hans eget företag, och sedan den dagen har han skapat fårskinnsprodukter av högsta kvalitet med passion och hängivenhet.


Även om över 45 år har passerat sedan den första sömmen, brinner han fortfarande med samma livliga entusiasm och yrkesstolthet. Varje produkt som lämnar vår verkstad bär med sig denna passion. Vi väljer med omsorg ut premiumskinn, och varje steg, från hela skinnen till att skapa färdiga produkter, utförs för hand med kärlek och precision.


Traditionellt har våra produkter funnit sina platser på marknader som sträcker sig från det norra Kiruna till de sydligaste delarna av Skåne. År 2020 bestämde vi oss för att ta steget in i den digitala världen och erbjuda våra skapelser online.


Det är föreningen av handarbete och kvalitet till ett rimligt pris, möjliggjort genom att eliminera mellanhänder, som gjorde vår online-närvaro till en framgång - en framgång som värmer våra hjärtan.


Denna nya möjlighet ger Jakob chansen att fortsätta att förse Sverige med sina mästerverk, och varje gång han skapar något nytt, fylls han med glädje och stolthet över att upprätthålla en tradition som har definierat både honom och vårt företag..