• Det är onödigt att frysa!
Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 550:- / Frakt 49:- / Fria byten och returer

Handgjorda Fårskinnstofflor

En handgjord produkt gjord med kärlek och stolthet

I över 40 år har våra fårskinnstofflor sålts på marknader runt om i landet. Genom åren har vi mött otaliga återkommande kunder som har blivit förälskade i dessa fårskinnstofflor. Välkommen till vår värld av exklusiva handgjorda fårskinnstofflor

Hos oss handlar det om att skapa minnesvärda stunder och dela i varje ögonblicks glädje. Vi vill nu dela med oss av vår passion för högkvalitativa handgjorda fårskinns produkter

Varje par tofflor är ett resultat av noggrann hantverkskunskap i vår egna verkstad här i Sverige. Vi använder enbart det finaste fårskinnet av högsta kvalitet för att skapa en upplevelse av ultimat komfort.

Vår unika design kombinerar ett dubbelt lager av fårskinn på insidan med smidigt läder på utsidan, vilket inte bara ger en robust och hållbar konstruktion, utan även ett fantastiskt grepp för dina fötter.

Våra tofflor är alltid tillgängliga i olika storlekar, så du kan hitta den perfekta passformen för dina fötter. Det är viktigt för oss att du känner dig bekväm och nöjd.

Vi är övertygade om att du kommer att förälska dig i våra handgjorda fårskinnstofflor. För att visa hur mycket vi tror på vår produkt, erbjuder vi en generös 60-dagars öppet köp-garanti på alla våra produkter.

Så ta steget in i komfortens värld med våra unika fårskinnstofflor och låt dina fötter njuta av en helt ny nivå av välbefinnande. Välkommen till vår familj av toffelälskare!


Elpida by Jakobs Handmade

En del av våra hjärtan slår lite extra för Grekland och dess norra delar, därför känns det extra fint att lansera Elpida by Jakobs Handmade. Ett urval av handgjorda produkter tillverkade i norra Grekland.

Elpida betyder hopp på grekiska och det är precis så vi känner - hopp och förväntan för att ni ska gilla dessa produkter lika mycket som vi gör och ett litet sätt för oss att sprida vår kärlek till Grekland vidare 🤍

Fårskinnstofflor Elpida


Vart kommer fårskinnen ifrån?

Vårt fårskinn som vi syr våra egna tofflor/vantar kommer till största del från Australien. För oss är det viktigt att djuren trivs och mår bra därför köper vi fårskinnen från ett svenskt företag som importerar fårskinnen till Sverige som kräver att deras leverantörer ser till att

1. Fåren skall alltid ha god tillgång på mat och vatten. De skall vistas i en miljö som är naturlig för dem. De skall ha kontinuerlig tillsyn och i övrigt skötas så att djurens hälsa främjas, samt att man undviker onödigt lidande.

2. Man inte tillåter någon uppfödare använder sig av mulesing.

3. Man inte tillåter att djur transporteras på båt.

4. Vid slakt får endast humana och reglerade metoder användas.

Fårskinnet från de produkter som finns under Elpida by Jakobs Handmade är spillbitar som blir över från produktion av andra produkter i Grekland.