Om oss

I över 40 år har våra fårskinnstofflor sålts på marknader runt om i landet. Nu är det dags att gå online med våra handgjorda produkter.

Genom åren har vi mött otaliga återkommande kunder som har blivit förälskade i dessa fårskinnstofflor. Oavsett om det är för att köpa ett andra par eller om det är för att överraska någon som står en nära - så har vi funnits där och älskat varje ögonblick.

Nu delar vi med oss av vår passion för högkvalitativa och handgjorda fårskinnsprodukter till dig - från bekvämligheten av din egna bostad.

Fårskinnets magiska egenskaper

I tusentals år har människan använt fårskinn för sina unika egenskaper. På grund av att fibrerna i skinnet är så bra på att absorbera fukt, så blir dina fötter härligt varma samtidigt som de hålls torra. Fårskinn är även allergi-vänligt vilket gör det passande för alla medlemmar i familjen. Fårskinn är även magiskt självrengörande och håller sig fräscht och luktfritt mycket längre än många andra material, så länge luft kommer åt att cirkulera genom skinnets fibrer.

Allt detta kombinerat med fårskinnets oemotståndliga mjukhet och ullens värme förklarar nog varför så många av oss längtar till att komma hem och mysa ner oss i våra fårskinnstofflor.


Jakobshandmade.se  org: 19480315-2356 )

Om du har några frågor kan du nå oss på [email protected]

Kontaktadress:

OBS! Nedanstående adress ska inte användas vid ånger/byten. 
Kontakta oss på [email protected] om du har har frågor kring ånger/byten.

Iakovos Gouliaveras

Södra Kyrkogatan 47

503 43 Borås